Koulutukset & Palvelut

Opintek - yrityskoulutuspalvelut

Täsmäkoulutus

TäsmäKoulutus on nykyiselle henkilöstölle suunnattua räätälöityä koulutusta, kun yrityksen toiminta tai sen käyttämä teknologia muuttuu. Koulutus päivittää yrittäjän tai työntekijöiden osaamisen uusien vaatimusten tasalle. Sen tavoitteena on myös estää lomautuksia tai irtisanomisia.

Lisää Täsmäkoulutuksesta

Rekrykoulutus

Rekrykoulutus suunnitellaan yrityksen tarpeisiin ja sen kesto on pääsääntöisesti 3–9 kuukautta (vähimmäiskesto on kymmenen koulutuspäivää)

Koulutus antaa opiskelijoille ammatillista osaamista työtehtävään työnantajan tarpeen mukaan ja koulutus voidaan suunnitella myös yhteistyössä useamman työnantajan kanssa.

Lisää Rekrykoulutuksesta

 

Teknologiatarjotin

Päivitä osaamisesi ja poimi eväät teknologiatarjottimesta. Koulutustarjottimen valikoima antaa uusia näkökulmia ja välineitä erilaisiin työtilanteisiin. Poimi sopiva koulutus ja ota yhteyttä! Kysy myös verkkokoulutustarjonnasta

Opintek - yhteystiedotOppisopimuskoulutus

Oppisopimus on mahtava ratkaisu rekrytoida uutta tai kouluttaa nykyistä henkilöstöä. Koulutamme työntekijän 100% työpaikalla, jolloin koulutus kohdentuu oikeisiin asioihin, laitteisiin ja tarpeeseen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Lisää Oppisopimuskoulutuksesta